25 Nisan 24, Perşembe

HİDROMEK Mermer Sektörüyle 26. Marble İzmir Fuarı’nda Buluşuyor

HİDROMEK; 26’ncı Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda pazara yeni sunduğu H4 Serisine ait en yüksek tonajlı paletli ekskavatörü HMK 500 LCHD ile yeni lastikli yükleyicisi HMK 635 WL’yi sergileyecek. Bunların yanı sıra HMK 640 WL lastikli yükleyici ile mermer sektöründe çok sık tercih edilen HMK 390 LCHD paletli ekskavatör de firmanın standında yer alacak.

HİDROMEK, yenilikçi ürünleriyle 25-28 Ağustos tarihleri arasında İzmir’de, 26’ncı Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda mermer sektörüyle buluşmaya hazırlanıyor. HİDROMEK fuarda, pazara yeni sunduğu H4 Serisine ait en yüksek tonajlı paletli ekskavatörü HMK 500 LCHD ile yeni lastikli yükleyicisi HMK 635 WL’yi sergileyecek. Bu iki yeni ürünün yanı sıra HMK 640 WL lastikli yükleyici ile mermer sektöründe çok sık tercih edilen HMK 390 LCHD paletli ekskavatöre de yer verecek olan HİDROMEK, Fuar İzmir’de açık alanda, 302 no’lu stantta ziyaretçilere ürünlerini yakından inceleme fırsatı sunacak. Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından biri olan Marble İzmir 2021 Fuarı, bu yıl 26’ncı kez kapılarını açıyor. Bir önceki fuarda 28 ülkeden 209’u yabancı olmak üzere toplam bin 77 katılımcı yer alırken, fuarı 128 ülkeden 13 bin 214 yabancı ziyaretçi ile birlikte toplam 77 bin 395 kişi ziyaret etmişti.

H4 Serisinin gücü ve teknolojisi mermer sahalarında

Yüksek performans sunan ve seriliği ile ön plana çıkan H4 Serisinden HMK 500 LCHD ve HMK 390 LCHD paletli ekskavatörler fuarda yerini alacak. Geliştirilmiş hidrolik tasarımı ile daha hızlı, daha üretken ve daha verimli şekilde üretilen H4 Serisi, daha az yakıtla daha fazla iş üretiyor, bu sayede, her zamankinden daha fazla kazanç sağlıyor.
Tasarım sürecinde operatörün makineyi kolay kullanması amaçlanan H4 Serisinde, kapasitesi artırılan elektronik sistem ile makine durum tespiti ve ilave donanımların entegrasyonu kolaylaşıyor. H4 kabinleri maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunmak üzere tasarlanıp, üretiliyor. İş güvenliğine özel önem verilerek tasarlanan H4 Serisi, sağ ve arka kameralarda kör noktayı en aza indirerek mükemmel görünürlük sağlıyor. Ayrıca, LED farları ile gece görüş kapasitesini önemli ölçüde iyileştiriyor. Yeni seri makinelerde bulunan kırmızı renkli tutamaklar ve uyarı etiketleri de operatör güvenliğini üst seviyeye taşıyor.

Daha hızlı, daha verimli, daha üretken: HMK 390 LCHD

HMK 390 LCHD, daha hızlı, daha üretken ve daha verimli çalışarak üstün performans sunuyor. 2.2 m³’lük kepçe kapasitesi ve 39,3 tonluk çalışma ağırlığı ile üstün performans sağlayan HMK 390 LCHD, hızlandırılan ataşman hareketleri ile iş çevrim sürelerini kısaltırken üretkenliği ve verimliliği de en üst seviyeye taşıyor. Ağır hizmet tipi konstrüksiyona sahip HMK 390 LCHD, en zorlu şartlarda bile üstün dayanıklılık sağlarken ROPS & FOPS standardına sahip kabinleriyle maksimum güvenlik sunuyor. HMK 390 LCHD, riper, kırıcı ve panter ataşmanlarıyla kullanılarak mermer sektöründe yüksek verimlilik sağlıyor.

HMK 500 LCHD: En ağır saha şartlarına dayanıklı

Maden, mermer ve büyük inşaat sahaları gibi en ağır çalışma koşullarının hakim olduğu sahalarda kesintisiz çalışma imkanı sunan HMK 500 LCHD, ihtiyaç duyulan güç, dayanıklılık, üst düzey performans ve uzun ömürlü kullanımı sahaya taşıyor. HMK 500 LCHD, H4 Serisinde ağır hizmet tipi yapısının güçlendirilmesi ve geliştirilen teknolojisi sayesinde daha fazla dayanıklılık, maksimum performans, operatör konforu ve kullanım kolaylığı sunuyor. 51,4 ton çalışma ağırlığı ve 3,2 metreküp kepçe kapasitesi bulunan HMK 500 LCHD’de yer alan teknolojik donanımlar performansı ve üretkenliği artırıyor. HMK 500 LCHD, FOPS standardına sahip kabiniyle maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunuyor.

HMK 640 WL ile az zamanda daha çok iş

HİDROMEK fuarda ayrıca, HMK 640 WL ile HMK 635 WL lastikli yükleyicileri de ziyaretçilerle buluşturacak. 26.3 ton çalışma ağırlığına, 4,2 m³ kova kapasitesine sahip HMK

640 WL lastik tekerlekli yükleyici, 324 HP güç ve 1600 Nm tork sağlayan Mercedes motoru ile çevrim sürelerini kısaltarak kullanıcısına düşük yakıt tüketimi ile kısa sürede yüksek yükleme olanağı sağlıyor. HMK 640 WL ağır hizmet tipi yükleyici ile yüksek koparma gücü ve mükemmel kontrol kabiliyeti elde ediliyor. Zorlu çalışma koşulları düşünülerek kullanılan aksı ve komponentleri ile uzun yıllar dayanıklılık ve verimlilik sunuyor. ROPS/ FOPS sertifikalarına sahip, ergonomik operatör kabini ile konfor ve yüksek güvenlik ön planda tutuluyor. Ayrıca, 35 derece yana yatabilen kabini ile servis kolaylığı da sağlıyor. If Design Award, Reddot Award, German Design Award, Good Design ve Automotive Brand Contest uluslararası tasarım ödüllerini kazanan HMK 640 WL, maden ve taş ocağı işletmelerinde, beton santralleri ve endüstriyel uygulamalarda sıklıkla tercih ediliyor.

Yeni HMK 635 WL ile yüksek verimlilik, düşük yakıt tüketimi

Yüksek motor gücü, performans değerleri ve ağır çalışma koşullarında seriliği ile dikkatleri üzerine çeken yeni HMK 635 WL lastikli yükleyici, 3,5 m3 kova kapasitesi, 20,6 ton çalışma ağırlığı ile güçlü performans sağlıyor. Yüksek verimlilikle çalışan ve az yakıt tüketen HMK 635 WL, yüksek koparma kuvveti, kaldırma kapasitesi ve çekiş gücü ile öne çıkıyor. HMK 635 WL sıklıkla taş ocağı işletmelerinde, beton santralleri ve endüstriyel uygulamalarda kullanılıyor.

HMK 635 WL’nin ROPS / FOPS sertifikasına sahip ergonomik operatör kabini güvenliği ön planda tutuyor. HMK 635 WL; sarsıntısız yol yürüyüş sistemi, koltuk ısıtması, geri görüş kamerası, dokunmatik ekranı, elektrik kontrollü ve ısıtmalı aynalarıyla operatöre konforlu bir çalışma ortamı ve kullanım kolaylığı sunuyor. Ayrıca, HMK 635 WL zemin seviyesinden makine üzerindeki servis noktalarına kolay erişim imkanı sunuyor, böylece yakıt dolumu ve akü bakımı kolayca yapılabiliyor. Kabin kriko ile manuel olarak 35 derece, kaput ise elektrikli aktuatör yardımı ile 80 dereceye kadar devrilebiliyor ve motor grubuna erişim kolaylaşıyor.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler