24 Nisan 24, Çarşamba

Mono Steel, Amerika’yı Keşfe Hazırlanıyor

Grand Paris Express, Snowy 2.0 Hydro Santrali, Münih Metrosu, Gotthard Tüneli, Baltık ülkelerinin ilk alüminyum üretim tesisi inşası gibi dünyaca ünlü projelerde yer alan Mono Steel, Kanada ve Amerika’da yaptığı işbirlikleriyle bir dünya markası olma vasfını pekiştiriyor.

Ford Otosan Boya Üretim Tesisi, Toyota Üretim Tesisi, Hyundai Boyahane, TOKİ Samsun Stadyumu, Rixos Tema Park, Çanakkale Köprüsü gibi Türkiye’deki büyük ve özel projeler için nitelikli çelik yapılar tasarlayan Mono Steel, yurt içinde yakaladığı başarılı yükselişini, son 3 yıldır Avrupa ve Afrika pazarlarında da devam ettiriyor. Avrupa ve Afrika pazarlarında tünelden metroya, maden sahasından köprüye kadar bir çok farklı projede yer alan firma; İngiltere, ve Avusturalya gibi ülkelerde de yerini sağlamlaştırmış durumda. Yer aldığı ülke pazarlarında başarılı bir grafik çizen, dünyaca ünlü projelerde ülkemizi gururla temsil eden Mono Steel’in yeni işbirliklerinin adresi ise Kanada ve Amerika…

Yaz sonunda Kanada’daki firmalarla işbirliği anlaşması imzalayan Mono Steel’in CEO’su ünlü iş insanı Mustafa Toprakçeken, Ekim ayında da Amerikalı firmalarla anlaşma sağladı. Gelecek yılki en büyük hedeflerinin ‘bir dünya markası olmak’ olduğunu belirten Toprakçeken; “Kanada’da ufak işbirliklerimiz vardı ancak yeni anlaşmalarımızla çok daha büyük ve önemli projelerde yer almaya başlıyoruz. Amerika’da iş yapmak ise bizim 2022 yılı hedefimizdeydi. Ancak Avrupa ve Afrika’daki başarılarımız Amerikalı firmaların dikkatini çekmiş. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız görüşmeler neticesinde Amerika’nın en büyük firmalarından biriyle işbirliği yapmak üzere anlaşma sağladık. Bu nedenle de 2022 hedeflerimizi değiştirmek zorunda kaldık… Daha çok çalışacak, Mono Steel adını tüm dünyadaki büyük ve nitelikli projelerde duyuracağız,” diyerek hedeflerine ulaşmanın verdiği mutluluğu dile getiriyor.

Avrupa, Afrika ve son olarak da Türkiye’de yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Mono Steel’in Amerika’daki işbirliği ise daha başlangıç. Kanada ve Amerika’dan gelen bir çok teklifi değerlendiren Mustafa Toprakçeken, 2022 başında yeni işbirliklerine de imza atmaya hazırlanıyor. Bu işbirliklerini ise; “Mono Steel olarak 18 yıldır bir çok önemli projede yer aldık. Türkiye’deki projelerimiz bizi Avrupa ve Afrika’ya daha sonra da İngiltere ve Avusturalya’ya taşıdı. Tasarımlarımıza, işçiliğimize, kalitemize ve ekibimize her zaman güvenim tam. Ancak daha alınacak çok yolumuz, yapılacak çok işimiz var. Bu nedenle de, her bir projeyi titizlikle inceliyoruz. Amerika ve Kanada’dan geçen ay birçok teklif aldık. Markamızı bir dünya markası yapmak elbette ki en büyük hedefimiz ancak bir Türk markası olarak Türkiye’nin adını, kaliteli işçilikle ve nitelikli işlerle duyurmak da önceliğimiz,”  diyerek açıklıyor.

 

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler