25 Nisan 24, Perşembe

Volvo yükleyici kabinleri teknoloji, güvenlik ve performansta iddialı

Volvo iş makineleri sektöründe teknoloji güvenlik ve performansta her zaman öncü gelmektedir. Volvo’nun 3 temel değeri KALİTE ,GÜVENLİK ve ÇEVREYE SAYGIDIR. Volvo yükleyici kabinleri de bu 3 temel değere göre tasarlanmıştır.

Volvo yükleyici kabinleri standart olarak devrilmeye karşı koruma sistemi olan ROPS ve düşen nesnelere karşı koruma sistemi olan FOPS ile donatılmıştır. Volvo yükleyicilerindeki ROPS/FOPS yapısı level 2 seviyesindedir.Level 2 koruma seviyesi, 11600 Joule’luk enerji absorve edebilerek level 1 korumasından yaklaşık 8,5 kat daha dayanıklıdır. Level 2 koruma sistemi sayesinde de rakiplerine güvenlikte büyük fark atmaktadır.

Kaliteli ve dayanıklı

Volvo yükleyici kabinleri kaliteli ve dayanıklı ince kabin direkleri sayesinde muazzam bir görüş açısına sahiptir. Volvo lastikli yükleyicileri bu görüş açısını geniş aynaları ve kamerası ile destekler. Operatör için maksimum konfor ve güvenlik amaçlayan Volvo ayarlanabilir, konforlu, rahat,ergonomik bir süspansiyonlu koltuk ve toplanabilen emniyet kemeri ile donatılmıştır. Süspansiyonlu koltuklar arka kabin duvarı ile zeminde yer alan destekler üzerine monte edilmiştir. Böylelikle kabinde meydana gelen sarsıntılar,koltuk kızakları tarafından absorve edilerek operatöre sarsıntısız bir kullanım imkanı sunmaktadır.

Endüstri lideri tasarım

Makinelerde standart olarak bulunan kabin hava filtresi makinede yüksek bir noktada havanın en temiz olduğu yerde bulunmaktadır. Değiştirilmesi kolay olan ön filtre, hava ana filtreden geçmeden ve nihayetinde kabine girmeden önce, iri taneli tozu ve partikülleri etkin bir şekilde ayırır. Volvo’nun endüstri lideri tasarımı, düzenli toz giderimi için kabin havasının %90 ını ana filtre içerisinden yeniden dolaştırılmasına olanak tanır. Böylelikle operatörün her zaman sağlıklı ve temiz bir ortamda çalışması sağlanmaktadır. Ayrıca makinelerimizde kabin iç basıncı dış basınçtan daha yüksek olduğundan çalışma ortamda bulunan tozlar ve solunması zararlı kimyasallar kabin içerisine girememektedir.

Kabine kolay ve güvenli erişim

Volvo yükleyicilerinde 3 noktalı erişim merdiveni ve kaymaz basamaklar sayesinde kabine güvenle ve kolaylıkla erişilebilmektedir.İdeal ve kolay erişilebilir konumlarda yer alan trabzanlar ve 95 derece açıyla açılabilen geniş kabin kapısı sayesinde operatör güvenliği ve konforu en üst seviyededir. Volvo yükleyici kabinlerinde tüm tuş takımları kol mesafesindedir  ve her tuşun fonksiyonu görsellerle desteklenmiştir. Kolay anlaşılan ve rahatlıkla kontrol edilebilen Türkçe menüsü sayesinde her fonksiyon ve menüye kolaylıkla erişilebilmektedir.

Ofis konforu

Volvo yükleyicilerinde hava akışını en doğru şekilde sağlamak üzere her makineye 10 dan fazla havalandırma kanalı konulmuştur.Ayrıca kabin içi ve kabin dışı düşük ses seviyesi sayesinde operatöre ve çevreye her zaman verdiği değeri göstermektedir. Volvo yükleyici kabinlerinde bulunan tüm bu özellikler doğrultusunda Volvo kabinler operatörün ofisi olarak adlandırılmaktadır.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler