Genç OSİADLILAR Çalışma Kurulu, genel kurul niteliğindeki ilk toplantısını gerçekleştirerek Yürütme Kurulu’nu seçti

OSİAD üyelerinin 2. ve/veya 3. Kuşak temsilcileri arasında ortak çalışma kültürünün geliştirilmesi, sosyal, ticari ve mesleki iş birliklerinin geliştirilmesi amacıyla kurulan Genç OSİADLILAR resmi olarak çalışmalarına başladı. 25 Ocak Cumartesi Günü derneğin konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Başkan Süleyman Ekinci, gençlik heyecanının önemini vurgulayarak beklentilerini ifade etti. Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay buluşmada yaptığı konuşmada, OSİAD’ın kuruluşundan bugüne geldiği noktada Anadolu OSB gibi başarılı bir Organize Sanayi Bölgesi kurduğunu ve Türkiye ekonomisindeki yerini belirtti. Bir diğer OSİAD Kuruluşu olan OSİAD A.Ş. Başkanı Akman Karakülah ise OSİAD A.Ş.’nin kuruluşuna değinerek, gençlerin OSİAD’ı kendilerinden daha da ileri bir çizgiye taşıyacağından emin olduğunu söyledi.

Toplantının son bölümünde Yürütme Kurulu seçimi yapıldı. Buna göre Genç OSİADLILAR Yürütme Kurulu’nda; Alişan Özden, Begüm Beyazkılıç, Doğukan GEZİNİR, Muhlis KARAGÖZ, Ozan ERİŞ, Korcan KURT, Merve ÇAKIRBAY, Ömer SOYLU, Adil Umut IŞIK, Aysun ASLAN, Mert Can BİLGİN, Mustafa SARICA, Beyza KESER görev alacak.

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapın.

Giriş Yap

İlgili Paylaşımlar